top of page

Eyvahh yanlış bir şey yaptım...

Güncelleme tarihi: 20 Mar 2023

Sahilde şezlongta yatıyordum. Minik bir kız çocuğu ağlayarak ailesinin yanına koştu. Babası hemen sordu. Kızım neden ağlıyorsun? Çocuk bir şey demedi. Ama korkarak ağlamaya devam etti. Babası yine sordu, kızım bir şey mi oldu. Çocuk babasının gözlerine baktı ve sadece ağladı. Baba biraz sinirlendi. Anlatsana kızım niye ağlıyorsun, tuvalette bir sey mi oldu? Annesi de merak etti. Kızım niye ağlıyorsun söylesene.

Minik kız o ara bana baktı ve başını öne eğdi. Bende ona bakıyordum. Anne ve baba oldukça sinirlendi ve daha şiddetli bir şekilde merakla sordular. Tuvalette bir şey mi oldu, biri bir şey mi yaptı? dedi. Konuşsana be!!!






Ben olaya müdahil oldum. İzin verir misiniz lütfen dedim. Çocuğu yanıma aldım ve onunla konuştum. Biraz sohbet ettik. Güvenini kazandıktan sonra ben de ona tuvalette neler yaşadığını sordum. Minik korkarak anlattı. Yanlış tuvalete girmiş. Erkekler tuvaletine. Oradaki erkekleri görünce çok korkmuş ve hemen dışarı koşmuş. Ailesinin yanına. Ama yanlış birşey yaptığını zannederek ailesine durumu anlatamıyor. Ben de ona sarılarak sorun yok, bende bazen yanlış tuvalete giriyorum dedim. Çocuk gülümsedi. 'Yeniden birlikte kızlar tuvaletine gidelim mi?' diye sordum, çok sevindi. Ailesinden izin istedim ve biz birlikte lavaboya gittik. Ailesi de durumu anladı ve bana teşekkür ettiler.


Tek mesele iletiÅŸim. Nezaketle yaklaÅŸ, cesaretlendir ve ilham ol..!!


Derya Mum (Antalya 2018)

17 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Onurlu olmak

Cesur Olmak

bottom of page